top of page
 • Future Insight

Vacature: Projectmanager

Bijgewerkt op: 24 apr.

Help jij ons het groeiend aantal projecten in goede banen te leiden? Kun jij uitstekend meerdere projecten tegelijkertijd optimaal laten verlopen? Dan raken we graag met jou in gesprek!


Als projectmanager organiseer je diverse projecten tegelijkertijd. Affiniteit met onze klanten en producten is een pré maar is geen vereiste. Jouw projectmanagement skills en – competenties zijn doorslaggevend.

Je bent verantwoordelijk voor het contact met de klant vanaf de start tot en met de oplevering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van het project, planning, aansturing van het projectteam en de facturatie. Dit alles wordt bijgehouden in ons interne projectmanagementsysteem. Ook lever je een actieve bijdrage in de totstandkoming van offertes en tender inschrijvingen.


In verband met de groei van het aantal projecten en de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een projectmanager.


Wij zoeken

Om het projectmanagement in goede banen te leiden zoeken wij iemand met:


 • aantoonbare ervaring in project management;

 • HBO/WO werk- en denkniveau;

 • een professional die zelfstandig, klant- en resultaatgericht is.


Jij bent

Wij hopen dat jij iemand bent die:


 • energie haalt uit het strak organiseren van onze projecten;

 • oog heeft voor creativiteit en kansen binnen de projecten;

 • een echte teamplayer is en het projectteam optimaal faciliteert;

 • leergierig en nieuwsgierig is en goed processen kan structureren;

 • onze innovatieve software met gepaste trots kan vertegenwoordigen binnen onze projecten;

 • 32 – 40 uur per week beschikbaar is;

 • makkelijk reist door het hele land.

Wie zijn wij?

Wij zijn Future Insight en geloven dat slim samenwerken met de juiste tools projecten succesvol maken. Future Insight is in 2014 ontstaan en gaat nu van startup naar scale-up. Wij zijn een jong en dynamisch team dat gedreven is door leren, verbeteren en vernieuwen. We zoeken elkaar op en vieren onze successen. Tijdens de Future Insight meetings inspireren wij elkaar, gaan we eropuit en sluiten we de dag feestelijk af. Op maandagen en donderdagen treffen we elkaar op ons kantoor in Zwolle. Zelfstandig werken dus, maar zeker niet alleen.


Onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en vallen veelal onder de overheid, ingenieursbureaus en aannemers. Organisaties zoals Heijmans en Strukton, maar ook bijvoorbeeld de Gemeente Rotterdam, het Ministerie van Economische Zaken van Estland en het kadaster van Hongkong.


Kom werken bij Future Insight

Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons team en met jouw expertise en netwerk bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Bij Future Insight zijn we resultaatgericht en werken we vaak binnen strakke deadlines. We bieden een passend salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.


Ben je geïnteresseerd?

Wij zijn erg benieuwd hoe jij het verschil weet te maken en ontvangen graag je motivatie in de vorm van een brief. Daarnaast is een CV natuurlijk van harte welkom. Je kunt je sollicitatie richten aan Mirella Hilgenkamp via [email protected]. Heb je vragen specifiek over de invulling van de functie, neem dan ook contact op met Mirella via +31 (0)6 - 45 42 24 59.

bottom of page