top of page

wo 25 sep

|

Biel

Construction Information Management Conference in Bern

Op 25 september 2024 vindt de Construction Information Management Conference plaats in Bielle (Bern), Zwitserland. Dit evenement richt zich op de uitdagingen en actuele ontwikkelingen in informatiemanagement binnen de bouwsector.

Construction Information Management Conference in Bern
Construction Information Management Conference in Bern

Tijd en locatie

25 sep 2024, 09:00 – 17:00

Biel, Solothurnstrasse 102, 2504 Biel, Zwitserland

Over het evenement

Op 25 september 2024 vindt de Construction Information Management Conference plaats in Bern, Zwitserland. Dit evenement richt zich op de uitdagingen en actuele ontwikkelingen in informatiemanagement binnen de bouwsector.

Een van de hoogtepunten van de conferentie is de bijdrage van Jaan Saar, Chief Evangelist van Clearly.BIM. Om 9.05 uur zal hij online (hij is dus niet lijfelijk aanwezig op dit event) een presentatie geven over de nieuwe uitdagingen waarmee de bouwsector in de EU wordt geconfronteerd en hoe beter informatiebeheer kan bijdragen aan het oplossen van deze problemen.

De conferentie behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder de samenwerking tussen verschillende belanghebbenden, het documenteren en beheren van plannen en regelgeving, en het vinden van innovatieve oplossingen voor informatiemanagement. Er zal ook aandacht zijn voor digitale transformatie, Building Information Modeling (BIM), datamanagement, samenwerking in virtuele omgevingen en de integratie van informatietechnologieën in het bouwproces.

Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op de website van het evenement.

Deel dit evenement

bottom of page