top of page

di 11 jun

|

http://meet.google.com/ojq-gzqq-jaw

Maandelijkse demonstratie

Maandelijkse op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die er spelen in het Digitaal Ecosysteem? Volg dan de online demonstratie.

Maandelijkse demonstratie
Maandelijkse demonstratie

Tijd en locatie

5 andere datums

11 jun 2024, 16:00 – 17:00

http://meet.google.com/ojq-gzqq-jaw

Over het evenement

Binnen (overheids)organisaties is een schat aan data aanwezig die, eenmaal samengebracht, cruciale inzichten kan bieden. Het kan echter een uitdaging zijn om deze informatie eenduidig te ontsluiten en meervoudig te gebruiken, ook voor andere doeleinden dan waarvoor het oorspronkelijk is ingewonnen.

𝗛𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗱𝗶𝘁? 𝗞𝗼𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝘀𝗲 𝗱𝗲𝗺𝗼 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗮𝗹 𝗘𝗰𝗼𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺!

Tijdens de maandelijkse demo van het Digitaal Ecosysteem op 11 juni laat Sebastiaan Dommeck, productowner en vertegenwoordiger namens vier gemeenten (Apeldoorn, Amersfoort, Helmond en Zwolle) en daarmee nauw betrokken binnen het DMI-ecosysteem, zien voor welke uitdaging hij staat in de use case stilstaande mobiliteit (inzicht in parkeren).

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗻𝗶𝗽𝗽𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝘀𝗱𝗮𝘁𝗮 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗳𝗳𝗲𝗰𝘁𝗶𝗲𝗳 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗯𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱.

Vanuit parkeeronderzoeken en diverse databronnen is er een overvloed aan informatie beschikbaar, maar het aanbod blijft versnipperd. Er wordt onderzocht hoe verschillende soorten mobiliteitsdata ontsloten en gecombineerd kunnen worden in een toepassing via het Open Urban Platform. Dit genereert waardevolle inzichten die steden in staat stellen om hun mobiliteitsbeleid effectief te sturen.

𝗘𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿:

We duiken ook dieper in op Governance en Ethiek, een essentieel onderdeel van het Digitaal Ecosysteem. Ontdek tijdens deze demo hoe hier vorm aan wordt gegeven.

𝗟𝗮𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗲𝗿𝗲𝗻 🔥

Mis het niet, laat je inspireren en kom dinsdag 11 juni naar de maandelijkse demo van het Digitaal Ecosysteem.

📅 Wanneer: Dinsdag, 11 juni, 16.00u - 17.00u.

📌 Waar: Virtueel via: https://meet.google.com/ojq-gzqq-jaw

🌐 Het Digitaal Ecosysteem organiseert maandelijks een demo, waarin het deelnemers meeneemt in de ontwikkelingen van het platform. Voor een overzicht van deze en toekomstige demo's ga je naar: https://www.digitaalecosysteem.nl/maandelijkse-demo

𝘏𝘦𝘵 𝘋𝘔𝘐-𝘦𝘤𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘪𝘫𝘧𝘴𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯, 𝘬𝘦𝘯𝘯𝘪𝘴𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘵𝘶𝘵𝘦𝘯, 𝘎40- 𝘦𝘯 𝘎4-𝘨𝘦𝘮𝘦𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯, 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘪𝘦𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘐𝘦𝘯𝘞 𝘦𝘯 𝘉𝘡𝘒 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘢𝘮𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘶𝘯𝘪𝘧𝘰𝘳𝘮 𝘈𝘧𝘴𝘱𝘳𝘢𝘬𝘦𝘯𝘴𝘵𝘦𝘭𝘴𝘦𝘭. 𝘋𝘔𝘐 𝘪𝘴 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘕𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘢𝘭 𝘎𝘳𝘰𝘦𝘪𝘧𝘰𝘯𝘥𝘴.

𝘍𝘶𝘵𝘶𝘳𝘦 𝘐𝘯𝘴𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘪𝘴 𝘮𝘦𝘥𝘦-𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘋𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘢𝘭 𝘌𝘤𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮 𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘋𝘔𝘐-𝘦𝘤𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮.

Deel dit evenement

bottom of page