top of page
  • Future Insight

10 jaar Future Insight

Dit jaar is een bijzonder jaar, want tien jaar geleden openden Rick en Bas de deuren van Future Insight. Een bijzonder moment waarbij we vandaag met elkaar stilstaan. Elke twee maanden komen we samen om elkaar bij te praten over alles wat er speelt. Dit keer onder het genot van taart en onder het genot van mooie persoonlijke felicitaties die we mochten ontvangen.


10 jaar Future Insight was een reis van innovatie, groei en samenwerking. We hebben ontzettend veel geleerd en meegemaakt waardoor we vandaag de dag zijn wie we zijn. Al onze klanten, partners, (ex) medewerkers en alle anderen die hun tijd, energie en expertise hebben ingezet om ons hier te brengen zijn we erg dankbaar!


Terwijl we terugblikken op de mijlpalen en successen van de afgelopen tien jaar, kijken we vol enthousiasme naar de toekomst. We zijn met ontzettend veel mooie projecten bezig waarmee we onze impact vergroten. Impact op de leefomgeving want de missie waarmee Rick En Bas tien jaar geleden Future Insight zijn gestart staat nog steeds: met slimme software oplossingen impact maken op de de leefomgeving.
Comments


bottom of page