top of page
  • Future Insight

Future Insight super trots op binnen halen ISO-certificering

Wanneer je met data werkt, wil je zeker weten dat je opdrachtgever zijn kwaliteit en informatiebeveiliging op orde heeft, toch? Als je het ons vraagt, is het cruciaal. We waren daarom zeer gemotiveerd om ons te laten certificeren voor de ISO 9001 en 27001 normen.


Om dit proces in goede banen te leiden hebben begonnen wij samen met CertificieringsAdviesNederland met het opzetten van ons managementsysteem.


Joska, die verantwoordelijk was voor het begeleiden en het organiseren van het certificeringsproces :”Dit proces heeft ons er vooral van bewust gemaakt dat we al heel veel goed georganiseerd hadden, maar dit nog niet hadden vastgelegd. Daar heeft de certificering ons bij geholpen. Data, informatie en persoonsgegevens zijn bij ons in veilige handen en doordat wij onze interne processen blijven monitoren, kunnen wij de kwaliteit van onze producten bewaken en werken we aan continue verbetering.”


Na een 1,5 jaar durend traject hebben wij de audits recent succesvol afgerond en ontvingen wij vandaag het bijbehorende certificaat van het auditbureau Je kunt je dan ook voorstellen dat wij hier super blij en trots mee zijn.Comments


bottom of page