top of page
  • Future Insight

Future Insight trotse partner van WDBE-evenement

We zijn verheugd om onze officiële samenwerking aan te kondigen met het WDBE-evenement, gehost door KIRAHub (KIRA-InnoHub ry)!


WDBE is The World of Digital Built Environment, een permanent platform voor een groeiende wereldwijde gemeenschap die zich richt op het bevorderen van digitale oplossingen in stedelijke planning, architectuur, engineering, bouw en facility management. De top van dit jaar beslaat twee dagen, twee landen en twee hoofdsteden - Helsinki en Tallinn - op 3 en 4 oktober. Het is een bijeenkomst als geen ander. Een plek om te delen, te leren en nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen voor het digitale tijdperk van de bouw in een van de meest geavanceerde regio's van Europa.


Bij Future Insight ontwikkelen we slimme, open online softwareplatforms voor de bouwsector. WDBE is de perfecte locatie om onze nieuwste oplossingen te laten zien en nieuwe mogelijkheden te verkennen om gemeenten, overheden en bedrijven te helpen de waarde van hun BIM- en GIS-gegevens te maximaliseren. Als partner van WDBE ondersteunen we graag de groeiende gemeenschap van digitale bouwenthousiastelingen en het evenement dat zoveel geweldige mensen uit onze branche samenbrengt.


Onze Chief Evangelist, Jaan Saar, is ook een van de keynote sprekers. We kijken ernaar uit om te netwerken en onze kennis te delen met marktleiders en vernieuwers.


Markeer je agenda en kom naar WDBE!


Voor meer informatie of je registratie ga je naar: https://kirahub.org/en/wdbe/

Commentaires


bottom of page