top of page
  • Future Insight

Open sollicitatie

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

Lijkt het jou leuk om bij Future Insight te werken, maar zie je dé passende vacature niet op onze website staan? Wij staan altijd open voor nieuw talent en ontvangen dan ook graag jouw open sollicitatie.


Wij bieden

Wij bieden een jong, enthousiast en gedreven team om mee samen te werken aan bijzondere projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Bij Future Insight is er vrijheid in de eigen werkaanpak met een resultaatgerichte focus. Ook voor de interne organisatie is er veel ruimte om creatieve en innovatieve ideeën in te brengen. We bieden een passend salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.


Wie zijn wij?

Wij zijn Future Insight en geloven dat slim samenwerken met de juiste tools projecten succesvol maken. We zijn dé software ontwikkelaar op het gebied van projecten in de de leefomgeving! Deze passie en gedrevenheid zie je ook terug in de open sfeer die binnen ons bedrijf hangt. We zijn een snelgroeiende organisatie. Onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en vallen veelal onder de overheid, ingenieursbureaus en aannemers. Organisaties zoals Schagen Infra, Heijmans en Strukton, maar ook bijvoorbeeld de Gemeente Groningen en Den Haag, het Ministerie van Economische Zaken van Estland en het kadaster van Hongkong.


Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons team en met jouw expertise bij te dragen aan de groei van ons bedrijf en het aantal bijzondere projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Bij Future Insight werken we vaak binnen strakke deadlines en met een resultaatgerichte focus. We bieden een passend salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.


Ben je geïnteresseerd?

Je kunt je open sollicitatie richten aan Mirella Hilgenkamp via [email protected].

Comments


bottom of page