top of page
  • Future Insight

Lancering versie 1.0 van afsprakenstelsel: samenwerking en digitalisering cruciaal voor vooruitgang

Op dinsdag 18 juni is versie 1.0 van het afsprakenstelsel gelanceerd, waarbij wij de “Verklaring Voornemen ingebruikname DSGO (Het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving)" hebben ondertekend!


Het afsprakenstelsel is tot stand gekomen dankzij digiGO en is ondertekend door vele belangrijke partijen zoals het ministerie, Geonovum en het Kadaster.


Samenwerking is essentieel om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken, en digitalisering is daarbij een onmisbare factor. Door duidelijke afspraken te maken over informatie-uitwisseling, kunnen we efficiënter samenwerken en écht vooruitgang boeken. Hoe meer partijen zich aan deze afspraken committeren, des te eerder we daadwerkelijk stappen kunnen gaan zetten die ons verder gaan helpen. Daarom hebben wij deze verklaring getekend.


Wij zien de meerwaarde van een goed afsprakenstelsel en willen met onze slimme tools, Clearly.BIM en Clearly.HUB, hieraan een waardevolle bijdrage leveren. Samen met anderen verkennen we nu hoe dit afsprakenstelsel praktisch toegepast kan worden.publieke sector!

Meer weten?

Wil je meer weten over Clearly.BIM?


Neem dan contact op met Bas Hoorn.

Comments


bottom of page