top of page
  • Future Insight

Maak woensdag 21 september kennis met Clearly.BIM (Engelstalige webinar)

Bijgewerkt op: 26 jul. 2023

Graag nodigen wij je uit voor onze engelstalige webinar dat op woensdag 13 september om 14.00 uur. plaatsvindt. Kom en maak kennis met de mogelijkheden die Clearly.BIM biedt voor geautomatiseerde digitale vergunningscontroles en BIM-modellen in relatie tot de 3D-omgeving.


Drie speciale gasten

Wij zijn erg blij dat we drie speciale gastsprekers kunnen verwelkomen.Head of Digital Constructions - Ministry of Economic Affairs and communications
Jaan Saar
Head of Digital Construction - City of Tallinn Urban Planning - And BIM manager at the ministry
Christopher Raitviir

Uit Estland zullen Jaan Saar en Christopher Raitviir vertellen over hun innovatieve doelen en ontwikkelingen op het gebied van digitale vergunningscontroles. Estland was het eerste land ter wereld dat dankzij de samenwerking met Future Insight digitale vergunningscontroles invoerde.


Business Consultant Digitale Innovation & Transformation -  Program Manager Digital Real Estate
Wouter Kolbeek

Ook sluit Wouter Kolbeek van de woningcorporatie Woonstad aan. Hij laat zien hoe zij BIM-modellen combineren met de 3D stad van gemeente Rotterdam.Meld je nu aan!

Kun je niet wachten? Meld je dan snel aan via onderstaande linkWat is er nog meer?

We vertellen je ook alles over de nieuwe gebruikersinterface van het vernieuwde Clearly.BIM. Onze webbased oplossing die geheel volgens open standaarden werkt en waarin je BIM-modellen kunt bekijken en opvragen. We laten je zien hoe je Clearly.BIM kunt gebruiken om je eigen modellen in te laden en je eigen digitale vergunningscontroles uit te voeren.


Op dit moment gebruiken we Clearly.BIM voor de pilot bij RAVA3PRO in Finland om digitale vergunningscontroles voor hen uit te voeren.


Genoeg redenen dus om je zo snel mogelijk aan te melden voor het webinar.


Comments


bottom of page