top of page
  • Future Insight

Optimaliseer je tender: krijg inzicht met Clearly.Projects

Speur jij het web af op zoek naar allerlei informatie en blader je door talloze bronnen om grip te krijgen op jouw tender?

Wist je dat het zoeken naar en het verwerken van informatie een stuk eenvoudiger kan? Net zo fijn, gezien de tijd die je aan een tender kunt besteden vaak zeer beperkt is.


Bij Future Insight nemen we met Clearly.Projects een groot deel van het werk uit jouw handen. Daar blijft het alleen niet bij: we brengen alle informatie samen in relevante kaartlagen en we richten het issue proces in om risico’s te signaleren. Dit vertalen wij weer naar heldere inzichten, waardoor jij ruimtelijke projecten op een slimmere manier organiseert en proactief risico's minimaliseert.De voordelen van Clearly.Projects tijdens de tenderfase

Als je met een tender aan de slag gaat, zet Clearly.Projects jou in de juiste versnelling door:

  1. alle informatie te ontsluiten op de kaart, waarbij we alle informatie in beeld brengen, van kabels & leidingen tot geotechnisch onderzoek;

  2. Het detecteren en vastleggen van belangrijke risico’s;

  3. Het presenteren van een eerste overzicht van stakeholders;

  4. Het verzamelen van open data op één locatie. Denk aan gegevens zoals fiets- en wandelpaden en beschermingszones langs waterkeringen.

Een stap vooruit in de uitvoering

Zodra je de tender hebt gewonnen, kun je direct aan de slag met het uitvoeren van je project. Doordat je Clearly.Projects hebt ingezet tijdens de tenderfase staat de omgeving met bijbehorende processen en kaartlagen al klaar voor gebruik in de realisatiefase.


Meer weten?

Wil jij meer weten hoe Clearly.Projects kan helpen om jouw tender te optimaliseren?


Neem dan contact op met Dennis Wieringa.

Comentarios


bottom of page