top of page
  • Future Insight

Samen met de BouwAPP bouwen we verder

Bijgewerkt op: 26 jul. 2023

" Samen bouwen we verder." Dat is een visie die Mark van De BouwApp en onze Casper samen vaak uitdragen en het is een samenwerking die we recent officieel hebben gemaakt.

"Is technologie dé oplossing om de betrokkenheid en verbinding met de omgeving voor elkaar te krijgen?" In deze video bespreken Mark en Casper hun visie op de stellen en gaan ze in op de samenwerking tussen onze producten en onze organisaties.


Van praten naar doen!

Ons product Clearly.Projects en de BouwApp werken al samen in meerdere projecten. Het Heijmans project "De derde aansluiting Tholen" is daar een uitstekend voorbeeld van. Samen met de omgevingsmanagers maken we daar een groot verschil voor de burgers en het projectteam.


De bouwApp is een mobiele applicatie waarmee je eenvoudig en effectief communiceert met de omgeving van je bouw- of infraproject. Een app die uitermate geschikt is voor transparante communicatie en het creëren en meten van het draagvlak onder de stakeholders en de omgeving.


Samenwerking tussen de BouwApp en Clearly.Projects

Clearly.Projects is specifiek ontwikkeld voor het projectteam en wordt ingezet als de unieke combinatie tussen een projectmanagement-en een GIS systeem.


Door de BouwApp en Clearly.Projects te koppelen beschikt het projectteam over accurate en actuele informatie vanuit de omgeving en de stakeholders kunnen op hun beurt weer eenvoudiger op de hoogte gebracht worden van de relevante ontwikkelingen in het project. Een gezamenlijke innovatie waardoor de samenwerking tussen de omgeving en het projectteam een nog prominentere rol krijgt binnen het project.


Daarnaast kunnen bijvoorbeeld meldingen sneller in behandeling worden genomen en kan er direct rekening mee gehouden worden in de taken van de omgevingsmanager, de uitvoerders en andere leden van het projectteam.


Meer weten?

Wil je meer weten over wat de BouwApp en Clearly.Projects voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op:

Comments


bottom of page