top of page
  • Future Insight

VCS lanceert gloednieuwe VC Suite: ontdek de vijf grootste veranderingen die het beheer ervan aanzienlijk vereenvoudigen.

Bijgewerkt op: 22 jan.

Je Digital Twin beheren? Dat gaat een stuk eenvoudiger, nu de gloednieuwe VC Suite is gelanceerd. 🚀

Een grote stap vooruit voor zowel beheerders als gebruikers. Van de integratie van open source tot het gloednieuwe plugin-mechanisme, nemen we je mee door de vijf grootste veranderingen die het beheer ervan aanzienlijk vereenvoudigen.


1 API-gebaseerde VC Publisher:

Anders dan voorheen is de VC Publisher API-gebaseerd, waardoor alle functionaliteiten toegankelijk zijn via de API. Dit opent de deur naar naadloze integratie met andere applicaties.


2 Open Source VC Map:

Er wordt nu gebruikgemaakt van open source. Daardoor kan iedereen de viewer integreren in zijn eigen applicaties. Dat opent de weg naar community-gedreven innovatie.

3 Maak moderne VC Map 5.0 viewers:

Met de nieuwe publisher kun je moeiteloos nieuwe viewers maken. Deze zien er nog moderner uit en zijn flexibel in te richten met allerlei componenten waardoor het gebruik van de viewers nog intuïtiever wordt en beter aansluitbij de gebruiksdoelen.


4 WYSIWYG Viewer Configuratie:

Weg met de complexe HTML-codes. Met de nieuwe Publisher is het veel eenvoudiger om de viewer te configureren dankzij de 'what you see is what you get'-editor. Drag en drop de viewer componenten naar de gewenste locatie voor een geoptimaliseerde weergave.


5 Geavanceerd Plugin Mechanisme:

Ontdek het nieuwe, gebruiksvriendelijke plugin-mechanisme. Programmeren blijft vereist, maar je hebt nu in een handomdraai (afhankelijk van de complexiteit) je eigen plugins klaar.


Nieuwe User Interface:

Naast de vele ontwikkelingen in de backend is ook de viewer volledig "from scratch" opnieuw opgebouwd en biedt de nieuwe user interface een moderne uitstraling.

We hebben de nieuwe publisher inmiddels geüpdatet op alle omgevingen en gaan binnenkort van start met het updaten van de viewers. Kun je niet wachten om het te zien? Bekijk dan nu een demo van de nieuwe viewer op https://new.virtualcitymap.de/ !Meer weten?

Wil jij meer weten hoe Clearly.Projects kan helpen om jouw tender te optimaliseren?


Neem dan contact op met Bas Hoorn.

Comments


bottom of page