top of page
  • Future Insight

Zaanstad zet volgende stap

Zaanstad zet de volgende stap met hun 3D digital twin. In april berichtten we over de start van dit project waarbij we de 3D omgeving van de gemeente Zaanstad in gingen richten. Vandaag hebben we die omgeving opgeleverd.


De gemeente kan nu zelfstandig aan de slag met een 3D viewer, die is uitgerust met functies zoals een schaduwanalyse, een planner waarmee verschillende 3D modellen ingeladen en ingetekend kunnen worden, een exportmogelijkheid en nog veel meer innovatieve tools. Met de testviewer hebben ze zelf al gekeken naar de zichtanalyse en het meten van het hoogteprofiel. Beide functies waar de gemeente veel profijt van zal hebben.


De gemeente Zaanstad is de eerste die gebruikmaakt van onze nieuwe Virtual City Map 5.0. Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die deze vernieuwde viewer biedt.


Om het gebruik te stimuleren, is de 3D omgeving beschikbaar gesteld voor alle medewerkers van de gemeente Zaanstad. Eerst zal de geo-afdeling de viewer in gebruik nemen en ermee oefenen en dan zal het ook verder in de organisatie verspreid worden.  Wij blijven uiteraard klaarstaan om waar nodig ondersteuning te bieden, om het optimale gebruik ervan te kunnen waarborgen.Meer weten?

Wil jij meer weten hoe Clearly.Projects kan helpen om jouw tender te optimaliseren?


Neem dan contact op met Bas Hoorn.

Comments


bottom of page