top of page
  • Future Insight

Van start met Clearly.Hub (Open Urban Platform)

Bijgewerkt op: 22 jan.

De digitale transformatie is in volle gang en ook overheden zijn hier steeds meer mee bezig. Met Clearly.Hub kan iedereen op een veilige en ethisch verantwoorde wijze gebruik maken van de kracht van open- en gecombineerde data. Met Clearly.Hub wordt het mogelijk allerlei soorten data en apps van verschillende bronnen en leveranciers te combineren. Zo ontstaat een schaalbaar en flexibel ecosysteem van data en diensten dat de mogelijkheden tot innovatie vergroot en een vendor lock-in verkleind. Belangrijke randvoorwaarden voor zo’n ecosysteem zijn uiteraard dat iedereen het op een veilige en ethisch verantwoorde wijze kan gebruiken.


Op 1 september 2023 gaat het jaarprogramma Clearly.Hub van start en daar kun je je nu voor inschrijven!


Samen met andere overheden ga je aan de slag. Je gaat meedenken in belangrijke thema’s als Bouw & Architectuur, Governance & Ethiek en Organisatie inrichting, maar ook daadwerkelijk aan de slag met de opbouw van je eigen Open Urban Platform


Start: 1 September 2023

Doel: Aan de slag met Clearly.Hub (Open Urban Platform)

Kosten: 50.000 EUR

Voor wie: Overheidsinstanties in Nederland

Aanpak: Samen met andere overheden werken aan thema’s als governance & ethiek, bouw & architectuur

Resultaat: Geselecteerde eigen datasets in eerste versie Clearly.HUB, gezamenlijke kennisopbouw en inbreng in de ontwikkelrichting.


Meer weten?

Wil je meer weten over het jaarprogramma of je hiervoor aanmelden?

Neem contact op met Bas.

Comentários


bottom of page