top of page
  • Future Insight

Sterk omgevingsmanagement essentieel bij start van aanbesteding

Van start met een nieuwe aanbesteding? Dan is sterk omgevingsmanagement essentieel!


Waarom? Omdat, elke uitvraag van je opdrachtgever over de omgeving projectspecifiek is! Hierdoor is de rol van een omgevingsmanager binnen het tenderteam van cruciaal belang, je scoort direct een voorsprong in de tenderfase door juist hier een goede basis te leggen voor omgevingsmanagement!

Transparante samenwerking

Opdrachtgevers vinden de leefomgeving van het project steeds belangrijker worden, waardoor opdrachtnemers steeds vaker een omgevingsmanager onderdeel maken van het tenderteam.

In de tenderfase is het belangrijk om integraal en transparant samen te werken met het tenderteam. Door alle informatie uit de leefomgeving van het project inzichtelijk te maken, kun je zoveel mogelijk onduidelijkheden en risico's in kaart brengen, waardoor je scherper kan inschrijven en een betere EMVI score haalt.


Een transparante samenwerking zorgt ook voor het reduceren van hinder, voorkomen van vertraging in de planning en het minimaliseren van extra werkzaamheden en de daarmee gemoeide kosten.

Tender Gewonnen? Ga goed voorbereid de uitvoeringsfase in!

Heb je de tender gewonnen? Dan kun je direct aan de slag met het fundament wat is gelegd in de tenderfase. Door een goede risico-inschatting en beheersmaatregel plan gemaakt te hebben voorkom je een financiële verrassing bij het opstarten van het project.


Waarom Clearly.Projects?

Clearly.Projects maakt processen efficiënter door omgevingsinformatie visueel toegankelijk te maken, risico's en beheersmaatregelen vast te leggen, en moeiteloos perceeleigenaren en stakeholders te registreren. Ons platform biedt de mogelijkheid om verschillende kaartlagen te visualiseren, waaronder kabels, leidingen, flora, fauna en specifieke projecttekeningen. Dit alles binnen één platform.


Ontdek de voordelen voor jouw project!

Ben je benieuwd naar wat Clearly.Projects voor jouw tender kan betekenen?


Neem dan contact op met Dennis Wieringa.

Commentaires


bottom of page