top of page
  • Future Insight

Training Kickstart 3D Digital Twin : Bouw samen aan een gedragen Digital Twin

Bijgewerkt op: 22 jan.

Wil je een digital twin inzetten voor jouw maatschappelijke vraagstukken? Dan wil je dat dit interdisciplinair gedragen wordt en is het van belang dat alle neuzen binnen jouw organisatie dezelfde kant op wijzen. Tijdens onze tweedaagse "Kick-Start 3D Digital Twin" helpen wij je hiermee en zetten wij, door het gezamenlijk bepalen van de uitgangspunten en randvoorwaarden, een stip op de horizon.

Een samenwerkingsgerichte aanpak


De kern van onze kickstart is een samenwerkingsgerichte aanpak. Tijdens een tweedaagse training op locatie brengen we business en techniek samen. We nodigen zowel de beleidsmedewerkers als de technische medewerkers uit om in gesprek te gaan over het belang van 3D. Met behulp van een zelf ingebrachte use case vanuit jouw organisatie, starten we met het definiëren van de randvoorwaarden en brengen we in kaart voor welke toepassingen je jouw 3D digital twin in kunt zetten.


Onze praktische workshop stelt de deelnemers in staat om samen te werken, inzichten te delen en elkaar te inspireren. Door een gezamenlijk begrip op te bouwen van elkaars rollen en mogelijkheden, bevorderen we interdisciplinaire samenwerking, wat essentieel is voor succesvolle implementatie van digital twins. Gezamenlijk komen we tot een plan van aanpak.


Meer weten?

Wil jij ook een kick-start maken met jouw digital twin? Lees dan alles over deze tweedaagse cursus in onze folder of neem contact op met Bas Hoorn.
bottom of page