top of page
  • Future Insight

Integratie van versnipperde mobiliteitsdata voor effectief stedelijk beleid

Binnen (overheids)organisaties is een schat aan data aanwezig die, eenmaal samengebracht, cruciale inzichten kan bieden. Het kan echter een uitdaging zijn om deze informatie eenduidig te ontsluiten en meervoudig te gebruiken, ook voor andere doeleinden dan waarvoor het oorspronkelijk is ingewonnen.


Herken jij dit? Kom dan naar de maandelijkse demo van het Digitaal ecosysteem!


Tijdens de maandelijkse demo van het Digitaal Ecosysteem op 11 juni laat Sebastiaan Dommeck, productowner en vertegenwoordiger namens vier gemeenten (Apeldoorn, Amersfoort, Helmond en Zwolle) en daarmee nauw betrokken binnen het DMI-ecosysteem, zien voor welke uitdaging hij staat in de use case stilstaande mobiliteit (inzicht in parkeren).


Integratie van versnipperde mobiliteitsdata voor effectief stedelijk beleid


Vanuit parkeeronderzoeken en diverse databronnen is er een overvloed aan informatie beschikbaar, maar het aanbod blijft versnipperd. Er wordt onderzocht hoe verschillende soorten mobiliteitsdata ontsloten en gecombineerd kunnen worden in een toepassing via het Open Urban Platform. Dit genereert waardevolle inzichten die steden in staat stellen om hun mobiliteitsbeleid effectief te sturen.


En verder:


We duiken ook dieper in op Governance en Ethiek, een essentieel onderdeel van het Digitaal Ecosysteem. Ontdek tijdens deze demo hoe hier vorm aan wordt gegeven.


Laat je inspireren 🔥


Mis het niet, laat je inspireren en kom dinsdag 11 juni naar de maandelijkse demo van het Digitaal Ecosysteem.


📅 Wanneer: Dinsdag, 11 juni, 16.00u - 17.00u.


📌 Waar: Virtueel via: https://meet.google.com/ojq-gzqq-jaw


🌐 Het Digitaal Ecosysteem organiseert maandelijks een demo, waarin het deelnemers meeneemt in de ontwikkelingen van het platform. Voor een overzicht van deze en toekomstige demo's ga je naar: https://www.digitaalecosysteem.nl/maandelijkse-demo𝘏𝘦𝘵 𝘋𝘔𝘐-𝘦𝘤𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘪𝘫𝘧𝘴𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯, 𝘬𝘦𝘯𝘯𝘪𝘴𝘪𝘯𝘴𝘵𝘪𝘵𝘶𝘵𝘦𝘯, 𝘎40- 𝘦𝘯 𝘎4-𝘨𝘦𝘮𝘦𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯, 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘯𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘪𝘦𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘐𝘦𝘯𝘞 𝘦𝘯 𝘉𝘡𝘒 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘢𝘮𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘶𝘯𝘪𝘧𝘰𝘳𝘮 𝘈𝘧𝘴𝘱𝘳𝘢𝘬𝘦𝘯𝘴𝘵𝘦𝘭𝘴𝘦𝘭. 𝘋𝘔𝘐 𝘪𝘴 𝘮𝘦𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘕𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘢𝘭 𝘎𝘳𝘰𝘦𝘪𝘧𝘰𝘯𝘥𝘴.


𝘍𝘶𝘵𝘶𝘳𝘦 𝘐𝘯𝘴𝘪𝘨𝘩𝘵 𝘪𝘴 𝘮𝘦𝘥𝘦-𝘪𝘯𝘪𝘵𝘪𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘋𝘪𝘨𝘪𝘵𝘢𝘢𝘭 𝘌𝘤𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮 𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘋𝘔𝘐-𝘦𝘤𝘰𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮.

댓글


bottom of page