top of page
  • Future Insight

Integratie van versnipperde mobiliteitsdata voor effectief stedelijk beleid

Binnen (overheids)organisaties is een schat aan data aanwezig die, eenmaal samengebracht, cruciale inzichten kan bieden. Het kan echter een uitdaging zijn om deze informatie eenduidig te ontsluiten en meervoudig te gebruiken, ook voor andere doeleinden dan waarvoor het oorspronkelijk is ingewonnen.


Herken jij dit? Kom dan naar de maandelijkse demo van het Digitaal ecosysteem!


Tijdens de maandelijkse demo van het Digitaal Ecosysteem op 11 juni laat Sebastiaan Dommeck, productowner en vertegenwoordiger namens vier gemeenten (Apeldoorn, Amersfoort, Helmond en Zwolle) en daarmee nauw betrokken binnen het DMI-ecosysteem, zien voor welke uitdaging hij staat in de use case stilstaande mobiliteit (inzicht in parkeren).


Integratie van versnipperde mobiliteitsdata voor effectief stedelijk beleid


Vanuit parkeeronderzoeken en diverse databronnen is er een overvloed aan informatie beschikbaar, maar het aanbod blijft versnipperd. Er wordt onderzocht hoe verschillende soorten mobiliteitsdata ontsloten en gecombineerd kunnen worden in een toepassing via het Open Urban Platform. Dit genereert waardevolle inzichten die steden in staat stellen om hun mobiliteitsbeleid effectief te sturen.


En verder:


We duiken ook dieper in op Governance en Ethiek, een essentieel onderdeel van het Digitaal Ecosysteem. Ontdek tijdens deze demo hoe hier vorm aan wordt gegeven.


Laat je inspireren ๐Ÿ”ฅ


Mis het niet, laat je inspireren en kom dinsdag 11 juni naar de maandelijkse demo van het Digitaal Ecosysteem.


๐Ÿ“… Wanneer: Dinsdag, 11 juni, 16.00u - 17.00u.


๐Ÿ“Œ Waar: Virtueel via: https://meet.google.com/ojq-gzqq-jaw


๐ŸŒ Het Digitaal Ecosysteem organiseert maandelijks een demo, waarin het deelnemers meeneemt in de ontwikkelingen van het platform. Voor een overzicht van deze en toekomstige demo's ga je naar: https://www.digitaalecosysteem.nl/maandelijkse-demo



๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‹๐˜”๐˜-๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜Ž40- ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Ž4-๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ž ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‰๐˜ก๐˜’ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ˆ๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ. ๐˜‹๐˜”๐˜ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜•๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜Ž๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ง๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด.


๐˜๐˜ถ๐˜ต๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜๐˜ฏ๐˜ด๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ-๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‹๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜Œ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‹๐˜”๐˜-๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ด๐˜บ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ.

bottom of page